IoTitude

Committed to excellence.

Tiimiesittely

IoTitude-tiimistä löytyy monipuolisesti osaamista joka suuntautumisvaihtoehdolta. Mukana on ohjelmointi-, kyber-, verkko-, sekä mediaosaajia. IoTitude tekee vahvaa yhteistyötä Mysticons-tiimin kanssa, joka tarjoaa palvelinalustan Kuberneteksessa, sekä Pengwin Median, joka antaa graafista tukea.

Tehtävä

IoTitude-tiimillä on tänä kesänä toimeksiantona toteuttaa ”Haastepeli”. Pelin ideana on, että pelimestari keksii haasteen pelaajille, kuten esimerkiksi ”etsi leskenlehti, aikaa 15 minuuttia”. Pelaajat liittyvät koodilla peliin mukaan ja lähettävät Pelimestarille kuvan todistuksena suorituksesta. Pelimestari hylkää tai hyväksyy suoritukset.

Tätä perusideaa lähdetään myöhemmin kesällä vielä kehittelemään pidemmälle. Ideoina on heitetty mm. koneoppimisesta kuvien tunnistuksessa, useampien minipelien haastehuoneista, avatarien generoinnista… vain taivas on rajana.

IoTituden teknologiastäkki näyttää seuraavalta: React Native, NodeJS, PostgreSQL, MinIO, Robot Framework, Jest, Kubernetes ja GitLab CI/CD.

Tiimin jäsenet

Elmer Tuukkanen

Elmer Tuukkanen

Team Leader / Junior Software Developer

Olen 22-vuotias kolmannen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelija. Olen kotoisin Mikkelistä, mutta muutin Jyväskylään koulun perässä kesällä 2018. Koodaamisessa minua kiinnostaa sekä frontend ja backend-puoli, mutta kokemusta minulla löytyy paljon enemmän frontendin puolelta. Eniten kokemusta minulta löytyy Reactin ja React Nativen käytöstä. Vapaa-ajallani lenkkeilen ja kesäisin kalastan, toisinaan myös koodailen omia projekteja.

LinkedIn

Ella Vilen

Ella Vilen

Junior UI/UX Designer

Olen syntynyt vuonna -94 ja olen kotoisin Tampereelta. Olen kolmannen vuoden opiskelija mediatekniikalta ja opinnoista on jäljellä oikeastaan enää harkka ja oppari. Olen kiinnostunut web-, UI/UX- ja frontend-kehityksestä. Vapaa-aikaani kulutan pelaamisen, piirtämisen/maalaamisen ja musiikin parissa.

LinkedIn

Markku Puura

Markku Puura

Junior Software Developer

Kolmannen vuoden ohjelmistotekniikan opiskelija. Kiinnostunut uusimmista teknologioista ja tietotekniikka-alasta laajasti. Vapaa-ajalla harrastelen omien projektien ääressä esim. DIY CNC -laitteita.

LinkedIn

Eetu Karjalainen

Eetu Karjalainen

Networking & DevOps Trainee

Kolmannen vuoden tietoverkko-opiskelija Pieksämäeltä. Erityisesti kiinnostaa laitteiden hardwarepuoli sekä sysadmin-hommat ja virtualisointikikkailut. Ruokapöydän alla pyörii palomuuri/peliserveri/fileserveri. Lisäksi tulee harrasteltua 3D-mallinnusta.

LinkedIn

Mirva Kallioinen

Mirva Kallioinen

Junior Software Developer

Hei! Olen Mirva, Jyväskylästä kotoisin oleva tuleva IT-alan ammattilainen. Olen alanvaihtaja, ja lähdin rohkeasti ilman aiempaa kokemusta hakeutumaan IT-alalle, koska kaipasin uusia haasteita elämään. Niitä on opiskelujen aikana saanutkin. Olen kyberpuolelta, mutta huomasin, että minua kiinnostaa muutkin vaihtoehdot, kuten frontend-koodaus ja testaaminen. Vapaa-ajalla harrastan eri liikuntalajeja koneella istumisen vastapainoksi. Lisäksi tykkään laittaa ruokaa, lukea sekä bongata lintuja.

LinkedIn

Ildikó Makra

Ildikó Makra

Test Automation Trainee

Olen kotoisin Budapestista. Olen ollut töissä taloushallinon tehtävien parissa monta vuotta, josta olen siirtymässä ICT-alalle. Ohjelmointikielistä suosikkini on Python. Erityisesti olen kiinnostunut automaatiotestauksesta ja ylipäätään laadunhallinnan asioista. Edellisessä ohjelmistoprojektissa olen tutustunut Robot Framewokin käyttöön selaimessa ja nykyisessä projektissa haluan tutustua React Native -komponenttien yksikkötestaukseen sekä ottaa halttuun Robot Frameworkin Appium-kirjastoa. Rakkain harrastus on lenkeily ja ulkoilu perheeni kanssa.

LinkedIn

Olli Saari

Olli Saari

Junior Software Developer

Hei, olen Olli Saari ja tulen Keski-Pohjanmaalta. Suoritan JAMKissa tieto- ja viestintätekniikan opintolinjaa ja suuntautuminen on kyberturvallisuus, mutta lisäksi olen suorittanut ohjelmoinnin puolen kursseja. Kiinnostuksen kohteita IT-teknologian puolella on useita. Muutama isoin kiinnostuksen kohde on IoT-laitteet, koneoppi, keinoäly, tietoturvallisuus ja avaruusteknologia. Kokemusta löytyy koulun ja harrastuksien osalta IoT-laitteista, Linux, Python, PHP, React, React Native ja C#.

Harrastuksia vapaa-ajalla:

  • Erilaiset urheiluharrastukset (sali, pyöräily, lenkkeily)
  • Ruoanlaitto ja leivonta. Saa toimia keksijänä ja pienenä kemistinä.
  • Pelaaminen. Mitä haastavampaa, sen mukavempaa.
  • Kehittelen sekä ideoin omaa IoT-projektia.

LinkedIn