Hyppää sisältöön

Sprint 03

Kuvaus Aikataulu Viikko
Avoimet ovet! (pe 11.6.) 7.6.2021 – 11.6.2021 23

Avoimia ovia edeltävä viikko oli työntäyteinen: Pengwin Media toteutti muille tiimeille mock-uppeja, kaavioita ja grafiikkaa. Päivitimme muutoksia WIMMA Labin nettisivuille ja valmistelimme omaa osuuttamme esityksestä.

Virtuaaliyritysten sivut

Virtuaaliyritysten sivut julkaistiin tiukalla aikataululla viikon alussa. Koska Avoimet ovet pidettiin etänä, ajatuksenamme oli, että tiimien esittelysivulta löytyisi hieman enemmän tietoa tiimiläisistä kuin mitä aiemmin on ollut tapana. "Virtuaalinen käyntikortti" sisälsi kuvan, pienen esittelytekstin ja linkin LinkedIniin.

Overflow - virtuaaliset käyntikortit

Mysticons: kaavioita

Mysticons kaipasi kaunistettuja kaavioita Avointen ovien esitystä varten. Kaaviot toteutettiin Draw.iolla.

Mysticons - kaunistetut havainnekuvat

Overflow: mock-uppeja ja kaavioita

Overflow-tiimille toteutettiin useita mock-uppeja ja kaavioita.

Overflow - mock-up ja kaavio

Avoimet ovet

Avoimet ovet sujuivat hyvin, ja Pengwin Median Zoom-huone sai enemmän vierailijoita kuin osasimme odottaa. Keynote-puhuja Ilkka Turusen esitys ohjelmistoteollisuuden nykyhetkestä ja tulevaisuudesta oli todella mielenkiintoinen. Vierailta saatiin positiivista palautetta esityksistä ja kannustusta loppukesälle.

Avoimet ovet Zoom-kanava

Pientä kehitettävää olisi ollut virtuaalitapahtuman aikataulussa ja käytänteissä: yhteisen osuuden jälkeen tiimit jakautuivat omiin esityshuoneisiinsa, joissa esitykset kestivät 20+ minuuttia. Vierailijat saivat vapaasti siirtyä huoneeseen, joka heitä kiinnosti eniten. Aikaa esittelyille oli varattu noin tunti. Vieraat ehtivät siis kuunnella vain 2-3 esitystä, elleivät lähteneet joistakin huoneista kesken pois ja hypänneet seuraamaan seuraavaa esitystä sen puolivälistä. Jutustelu vieraiden kanssa jäi vähemmälle, koska huoneissa oli pääasiassa "esitysmoodi" päällä, jota vieraat eivät yleensä uskaltaneet keskeyttää.

Näistä kehityskohdista huolimatta tapahtuma oli kuitenkin kokonaisuutena onnistunut ja tarjosi WIMMA Labilaisille loistavan tilaisuuden hioa esiintymistaitoja.