Hyppää sisältöön

Tiimisivusuunnitelma

Yksi Pengwin Median vastuista oli suunnitella ja toteuttaa tiimien uudet sivustot. Kaikkien sivujen päivitykset aloitettiin Sprint 02:n aikana, ja sivustot olivat valmiina avoimiin oviin näytettäväksi. Yksittäiset Repot ovat kuitenkin hämmentäviä, joten tässä on selitetty miten eri repot ja niiden vuorovaikutukset toimivat.

Tiimisivustokaavio

Tiimisivustokaavio

Selitys

Media Pengwinin aikaisin vastuu tänä vuonna oli saada avoimien ovien sivusto pystyyn. Me forkkasimme vanhan avoimien ovien repon, jotta kun avoimien ovien sivut ovat valmiit meidän repossa, sen pystyy mergettämään helposti vanhan repon kanssa.

Tästä reposta tuli niin hyvän näköinen, ja hyvin tehty template muihin vanhoihin verrattuna, että päätettiin copioida tämä meidän etusivuille templateksi, ja myöskin tiimi sivuille. Emme pystyneen forkata sitä suoraan kaikkiin tiimeihin, koska sama repo oli jo forkattuna Pengwinin Grouppiin. Joten kopioimme kaikki tiedostot ja teimme uuden repon WIMMALAB2021 grouppiin kaikkien ylle.

WIMMALAB2021/team-templatesta forkattiin kaikkiin tiimeihin yksilölliset tiimien repot, johon kaikki tiimien yksittäiset kuvat ja materiaalit pystyy laittamaan. Tämä forkkaus WIMMALAB2021/team-templatesta yksittäisiin tiimeihin takaa sen, että kun team-templatea päivittää, kaikki muutkin päivittyy ja pysyy ajantasalla.

Toimiminen repojen kanssa

Kuten äsken sanoin, tämä repojen rakenne on helppo tapa pitää tiimien sivustot ajantasalla. Tämä onnistuu joko manuaalisesti mergettämällä team-template:master team-site2021:masteriin, tai automaattisesti käyttämällä mirroring funktiota.

09.06.2021 päivitys

Mirroring pipelinessa on jotain vikaa, joten emme saaneet sitä automaattisesti toimimaan. yritämme avoimien ovien jälkeen uudestaan, mutta nyt forkkaamisen takia pystymme manuaalisesti forkkaamaan kaiken helposti.