Mysticons

Connecting pipelines.

Tiimiesittely

Mysticons on WIMMA Labissa toimiva virtuaaliyritys, jonka vastuualueena on ottaa DevSecOps-hengessä haltuun Kubernetes, Docker, Power Automate ja CI/CD pipelinet ja integroida ne keskenään. Tiimi koostuu monialaisista osaajista vahvalla kyberturvallisuustwistillä.

Tehtävä

Kesän aikana Mysticonsilla on useampi ongelma kohdattavana, joista mahdollisimman moneen pyritään löytämään järkevä ratkaisu tiukan aikataulun puitteissa.

  • Ensimmäisenä tavoitteena on rakentaa Kubernetes-klusteri alustaksi erilaisille skaalautuville palveluille.
  • Toisena tavoitteena on ottaa GitLab Pipelineistä hyöty irti ja liittää ne osaksi Kubernetes-klusteria.
  • Kolmantena tavoitteena on luoda Power Automatella malli, jonka avulla Exceliin kerättyjen tietojen avulla saadaan luotua automaattisesti Teams-kanavat ja työtilat, esimerkiksi oppilaitosten ryhmätyöskentelyä varten.

Kaikista Mysticons-saavutuksista tuotetaan WIMMA Labille helposti toistettavissa olevat ohjeet sekä dokumentaatio.

Tiimin jäsenet

Sini Karvonen

Sini Karvonen

Team Leader, Junior Developer

Jyväskyläläinen, monesta asiasta innostuva ja kiinnostuva ravintola-alalta IT-alalle vaihtava kahden koiran yksinhuoltaja, joka nauttii työskentelystä ihmisten kanssa ja siitä, että päivät eroavat toisistaan ja tuovat haasteita. Harrastaa käsitöitä, pelaamista ja kaikenlaista luovaa taiteilua ja tekemistä. JAMKin kyberturvallisuuspuolen opiskelija, joka haluaisi oppia enemmän automaatiosta, koodaamisesta, 3D-grafiikan tekemisestä ja monesta muusta.

LinkedIn

Heikki Pekkarinen

Heikki Pekkarinen

Junior Software Developer

Olen opiskelijana vanhempaa vuosikertaa, syntynyt 1981 ja Jyväskylässä asunut pikku nappulasta alkaen. Tietotekniikasta minulla on vuosikymmenien kokemus 80-luvun kotimikroista alkaen. Olen toista kertaa AMK-opiskelijana, edellinen tutkinto on medianomi(viestintä) vuodelta 2009. Työnäkymät graafikkona ja verkkosivujen tekemisessä olivat heikot, joten ryhdyin opiskelemaan ohjelmointia. Teknologioissa kiinnostuksen painopiste on frontend-jutuissa, kuten käyttöliittymien koodailussa. Pelejäkin olen joskus haaveillut tekeväni. Vapaa-ajalla harrastan nörttihommien, kuten pelaamisen, vastapainoksi chilin kasvatusta ja polkupyöräilyä.

LinkedIn

Matti Saarelma

Matti Saarelma

System Architect

Cyber Security student at JAMK / 10+ years in Aviation Industry / PC user since 80286 / Quake Veteran / White Hat / Traveller / Musician / Producer / DJ

LinkedIn

Timo Lehosvuo

Timo Lehosvuo

Junior Software Developer

  • Kotoisin: Säynätsalosta (Jyväskylä)
  • Kiinnostavat aiheet työelämässä tällä hetkellä: automaatio, ethical hacking
  • Kokemusta: Linux, Linux servers, Windows, Docker, Python, tietoturva, ethical hacking
  • Harrastuneisuus: Tietokonepelit, vaellus, sudokut

LinkedIn

Samuli Ylönen

Samuli Ylönen

Junior Software Developer

ICT-alan monimuoto-opiskelija Jyväskylästä. Aloitin opinnot keväällä 2019 avoimella puolella, ja syksyllä 2020 siirryin tutkinto-opiskelijaksi. Olen aiemmalta koulutukseltani musiikkipedagogi/musiikkiteknologi, ja olen työskennellyt yli 13 vuotta ääni- ja tapahtumatekniikan parissa. Opinnoissani olen suuntautunut kyberturvallisuuden pariin, sillä sen testaaminen ja kehittäminen kiinnostaa. Opintojen myötä kokemusta on mm. palvelimista, ohjelmoinnista, tietoturvasta, tietoverkoista sekä käyttöjärjestelmistä. Vapaa-aika menee usein kitaran soiton ja musiikin parissa.

LinkedIn